mandag 4. februar 2013

Pasta Bolognese

4 personer

2 gulrøtter
2 selleristenger
2 sjallottløk
3 hvitløksfedd
God olivenolje
2 ss tomatpurè
2 dl vann
400 gr gode tomater (evt 1 boks av god kvalitet, f. eks Mutti)
Salt
Pepper
600 gr karbonadedeig
Fersk basilikum

Server med
250 gr Tagliatelle pasta
Raspet Parmasan ost
evt. godt brød

Hakk grønnsakene og løk i smått og surr grønnaker i olje på svak varme i ca 5 minutter. Tilsett tomatpurè og surr et par minutter før du tilsetter hakkede tomater og vann. Kok på svak varme i ca 15 minutter.

Stek karbonadedeig og tilsett sausen. Smak til med salt og pepper. Kok pasta etter anvisning og anrett pasta med saus, frisk basilikum og parmesan. Enjoy!







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar