tirsdag 17. september 2013

Kylling chop suey

Sunn og god oppskrift som passer både til hverdags og helgekos.

Her er oppskrift til 4 personer:

400 gr. kylllingfilet
1/2 rødløk
1/2 brokkoli
1 ss finhakket ingefær
1 gulrot
1 hvitløksfedd
2 stilker vårløk
3 champgnon
2 ss ristede cashewnøtter
1/2 pk babymais
1/2 pk bønnespirer
1/2 boks vannkastanjer
8 ss soyasaus
4 ss østerssaus
2 ss hvitvinseddik
Raps- eller maisolje til steking
Salt/pepper

Tilbehør:
Jasminris

Tilbered risen etter anvisning på pakken.

Del opp kylling i passende biter som du bruner i stekepanne og legger til side. 

Del opp alle grønnsakene i passende biter og fres i stekepanne sammen med hakket finhakket hvitløk og ingefær og legg til side.

Ha soyasaus, østerssaus og eddik i stekepannen og ha tilbake kyllingen og grønnsakene og surr til kyllingen er gjennomstekt. Smak til med pepper og salt og strø over de ristede cashewnøttene. Server sammen med jasminrisen. Kjempegodt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar