tirsdag 16. oktober 2012

Pølselapskaus på 1-2-3

Denne er super som en rask, sunn og god hverdagsmiddag. Oppskrift til 4 personer

2 poser frossen lapskausblanding (finnes i de fleste frysedisker blandt grønnsaksblandingene)
Ca. 600 gr. kjøttpølser
8 dl. vann
Ca. 2 ss. kjøttbuljong, pulver
Sort kvernet pepper etter smake

Ha de frosne grønnsakene i en gryte, tilsett vann og buljong og kok i ca. 15 minutter mens du kutter pølsene (uten skinn!) i passende biter. Kok med i gryta de siste 5 minuttene. Smak til med pepper. Ferdig!

Server gjerne med flatbrød/godt brød og smør.

Tips for en hektisk hverdag:
Ved å doble porsjonen, ha i mer vann og minske koketiden kan du for eksempel servere som suppe m. godt brød dag 1 og som lapskaus m. flatbrød dag 2.

1 kommentar:

  1. Kjempefin oppskrift, har brukt den flere ganger!

    SvarSlett