Her er oppskrift til 4 personer:
4 stykker fisk (ca. 600 gr. tilsammen)
olje
salt
pepper
1 stor løk, strimlet
2 fedd hvitløk, finhakket
1/2 chili, finhakket
lite stykke ingefær, finhakket
3 gulrøtter, strimlet
1 rød paprika, strimlet
6 stk minimais, delt i 2
16 stk grønne bønner
1 rød chili, finhakket uten frø
1/2 brokkoli, i buketter
2 tomater, delt i båter
Ca. 100 gram Cashew nøtter
Sursøt saus:
2 fedd hvitløk, finhakket
4 ss brunt sukker
4 ss tomatpure
3 ss. østerssaus (f.eks. Blue Dragon)
2 ss. fiskesaus (f.eks. Blue Dragon)
4 ss. hvitvinseddik
Sort pepper
Ha olje i pannen og stek fisken med salt og pepper på begge sider til nesten ferdig og sett til side.
Bland alle ingredientsene til sursøt saus og legg i varm wok. (Synes du sausen er for tykk kan du helle i litt vann). Rør godt og ha i alle grønnsakene (foruten tomater og nøtter) og stek til grønnsakene er nesten ferdig. Ha i tomatbåtene og nøttene mot slutten av steketiden.
Server med ris (gjerne jasmin) evt. nudler.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar