Oppskriften passer til 4 personer
Ingredienser:
600 gr kyllingfilet
1 gul løk
4 hvitløksfedd
1 stk rød paprika
1 ts raspet ingefær
3 ss tomatpure
1 liten boks hakkede tomater, evt ferske
1/2 rød chili, evt en ts. chilipaste
3 dl Creme Fraiche
1-2 ts Garam Masala krydder
Salt
Pepper
Forslag til tilbehør:
Ris
Nanbrød
Mangochutney
Fremgangsmåte:
Finhakk løk, hvitløk og paprika og legg til side sammen med raspet ingefær. Kutt kyllingen i strimler og brun i litt olje i stekepanne. Tilsett grønnsakene og la det småsteke noen minutter før du tilsetter tomatpure, chili og tomater. Når kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene møre tilsettes Creme Fraiche (Tips: Har du en fløteskvett eller yogurt naturell til overs kan dette også tilsettes for å få en litt mer flytende saus). Smak til med Garam Masala, salt og pepper. Server med ris og dryss over fersk koriander evt. basilikum. Se gjerne min oppskrift på hjemmelaget nanbrød her. Vel bekomme!
Utrolig god og enkel oppskrift! Har forsøkt nanbrødene også. Nam!!
SvarSlett