![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgdIHsozbp8SA4PPJ2O-qy5zgifZADpG1bbE7jk6pEzQn8EN8DEpJzoTv7Tjwc8Djnbbdy14kMqcaQjfjGHmMVmQnIoPLS4zRPfmRugNwoRDsEjFmulSdUeUmFs0wI9a8qQ-TXvJ0slmFb-/s640/blogger-image-412872883.jpg)
250 gr sukker
1-2 ts fint havsalt (start med 1 og smak til etter smelting)
Ha alle ingrediensene i en vidbunnet kjele/stekepanne og la stå rolig på medium temperatur til sukkeret har smeltet. Smak forsiktig (!) til med havsalt.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizb8r68clcDNYbrg1e6ooubokNSJlSR851r8ngGawvIrGjSqHIWLfTGURokQ8HCZBvYIRkIxozockO7xXbTRdbsrkSocPO_mVTtcOA-uYO0kYRj6Ci1PSMsgPC0WXCzXQSefWLDY0B5mxr/s640/blogger-image--509260715.jpg)
Rør til massen har blitt karamellisert og hell alt utover et bakepapir.
La stivne og knekk opp i passende biter.
Knekket kan f. eks. legges i dekorative krukker og er supre som en liten julepresang.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEizb8r68clcDNYbrg1e6ooubokNSJlSR851r8ngGawvIrGjSqHIWLfTGURokQ8HCZBvYIRkIxozockO7xXbTRdbsrkSocPO_mVTtcOA-uYO0kYRj6Ci1PSMsgPC0WXCzXQSefWLDY0B5mxr/s640/blogger-image--509260715.jpg)
Rør til massen har blitt karamellisert og hell alt utover et bakepapir.
La stivne og knekk opp i passende biter.
Knekket kan f. eks. legges i dekorative krukker og er supre som en liten julepresang.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhqTLPY8Gk4EQfHIHHbm37k0FuXZ9uF_lyEeBYRuZixI2c66AWBGkqiULbWSx0SKLjbBREJyROKiqp2xbmWubgl_jkvlqni83vkZJcj3fiylG2s8G0PhWfWNkJeuo7gXiYwrVrsLPkBTXfZ/s640/blogger-image-683010277.jpg)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar