tirsdag 9. februar 2021

Banangranola uten sukker

250 gr grovhakkede nøtter (hasselnøtter, valnøtter, mandler)
75 gr gresskarkjerner
75 gr linfrø
75 gr kokosmasse
1 ts kardemomme
2 myke bananer
50 gr. kokosolje
3 ss fibersirup 
Sett ovnen på 180 grader, over- og undervarme.
Hakk mandler og valnøtter grovt. Ha alle de tørre ingrediensene i en bolle og bland det sammen. 
3 ts kanel
1/2 ts vaniljeekstrakt (valgfritt)
1/2 ts salt
Mos bananer, fibersirup og smeltet kokosolje med stavmikser. Hell det så over i det tørre og bland godt slik at alt blir dekket av bananmassen. 

Ha banangranola over på et bakepapirkledt stekebrett og sett i varm ovn.

La den steke i ca 30 minutter. Rør noen ganger underveis. La granolaen avkjøle helt på brettet før du har det over på glass. 
Granola med banan holder i flere uker i tett glass.

Nyt med god samvittighet!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar